设为首页收藏本站

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

楼主: sanger

奥运游泳专贴

为什么我买不了那个帖子呢?
谁能告诉我why?

以下是引用sade_hsu在2004-8-19 2:05:00的发言:
[quote]以下是引用rocksugar在2004-8-19 1:53:00的发言:
为什么我买不了那个帖子呢?
  谁能告诉我why?

因为风暴不支持金钱帖了。正在想办法,少安毋躁[]

[/quote]
谢谢

好强悍的美国mm们

中国mm们表现也很好

以下是引用ysy_547在2004-8-19 11:40:00的发言:
其实很多人不喜欢他很好理解,把柄无非是“嚣张“,其实这只是一个借口,说白了想想国人长久以来的心态,一切尽在不言中,哈哈。我是不喜欢骂人的,如果对方是无赖,不予理睬;如果对方有理可讲,不妨讨论。别人可以不喜欢他,但不能诬蔑他。我是JJ,不是mm

鼓掌,说得好。
我个人认为人不张狂枉少年,何况他也有张狂的资本呢?
我们自幼接受的教育是内敛,低调的,但是他不是中国的。这个世界宽容一点好。
不管几金,这次奥运会他为我们带来了乐趣,激情,速度,这已经足够了。至于金钱,没有人超脱。但是,也不要一口咬定他就是为了金钱。光是为了钱,不会如此付出。
突然想起一个例子,中国的。
罗雪娟决赛前说拿金牌,多少人质疑。甚至拿了金牌后,还有新闻说这人性格狂妄,不如低调温和的齐晖。
又如姚明。乖孩子被美国带坏了,哈哈。匪夷所思的联想能力,我佩服那些腐朽的人。

啊,我正要转类似这个的帖子呢,还是一并转来吧

Michael won't swim in the relay final
Phelps to Forgo Final Race of Olympics

Associated Press

ATHENS, Greece - Michael Phelps is done for the Olympics. Shortly after winning his fifth gold medal and seventh overall, Phelps told U.S. men's coach Eddie Reese that he wanted to give up his spot on the butterfly leg of the 400-meter medley relay team to Ian Crocker.

Phelps, who already swam in the morning preliminaries on the medley relay, earned a right to swim the final by beating Crocker in the 100 fly Friday night by a minuscule four-hundredths of a second. But Phelps said he would cede his coveted spot in the final to Crocker.

"We came into this meet as a team and we're going to leave it as a team," Phelps said. "It's the right thing to do."

The stunning decision means Phelps, likely to be the biggest star of the Athens Games, is finished after swimming 17 races in seven days. Since he swam in the preliminaries, he would still get a medal if the U.S. team reaches the podium in Saturday night's medley final.

That's considered a formality. The Americans have never lost a medley relay at the Olympics and are an overwhelming favorite to win gold again.

Any swimmer who's part of a top-three relay team - whether it's the preliminaries or final - receives a medal.

Therefore, Phelps is still likely to tie Soviet gymnast Aleksandr Dityatin's record of eight medals at the boycotted 1980 Moscow Games. Currently, he has two bronzes to go with his five golds.

这么说来他不打算在接力赛里参加自由泳一棒了?

算了,我还是比较满足了。希望今天能在看台上看到他为队友加油

昨天50米自由泳LEZAK不怎么样呀,没HALL强。话说回来HALL昨天好招摇,估计是前些天被郁闷得憋了一口气。

另外,我不明白接力赛的奖牌怎么算。到底参加过预赛但是没有参加决赛的有没有份呢?

我记得hall参加了4*100自由泳预赛的,决赛里面被phelps顶替了,据说很郁闷。

事实证明,同人无敌,YY当道

其实,我也很想看小菲的同人的,哈哈

八卦一下吧,据说来源是上海的东方体育报

索普和菲尔普斯的

听说是这样的,荷兰有个游泳的女名将生日,请了他们来一起开party,据说我们家的两只是从
一辆车上下来的哦,然后开完了这两只觉得不爽,拉了人家荷兰还是捷克水球队的美女们去打
沙滩排球了,还打输了,然后在沙滩上吃匹萨喝酒,据说还看了日出

汗死--
同人女的动作真快
谢谢楼上的MM啦,佩佩也是很可爱的,特别是你的头像,好无辜的样子,花痴ING