设为首页收藏本站

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

楼主: DiegoRoman

3月7日利物浦VS巴萨-我们背水一战永不言败

QUOTE:
以下是引用joey_zhou在2007-3-6 0:32:00的发言:

提醒大家﹐本週是德比週末﹐除了西班牙德比和米蘭德比之外﹐還有德國德比: 不來梅對拜仁。

恩恩~真好~~~

除了米兰德比外,我都会看的~[em15]熊猫眼也认了~

球迷还是很幸福滴~

QUOTE:
以下是引用DiegoRoman在2007-3-6 0:23:00的发言:
我这是三八妇女节的假,女人都休半天...这个礼拜自己随便选半天休就好了...

迭戈妹妹绝对是女强人,女老板,RP刚刚地。

想啥时候放假就啥时候放假.....厉害!

我是一定看的

QUOTE:
以下是引用大脚丫野兽在2007-3-6 18:12:00的发言:

迭戈妹妹绝对是女强人,女老板,RP刚刚地。

想啥时候放假就啥时候放假.....厉害!

什么都不重要,就看到俩字儿

~~妹妹~~

太感动了

妹妹!!!!!!!!!!我是对另外两个ID说的.

The Argentineans gamble their continuity in Europe

[06/03 | 09:59] Barcelona, present champion, will play before the Liverpool, with the necessity to revert the 1-2 suffered in the Camp Catalan Nou.

Messi is titular, Saviola goes to the bank. In Spain, the Inter of the Argentineans must obtain a triumph or tie 3 to 3 before the Valencia to advance. Lisandro Lopez and “I fight” González, with Porto of Portugal, play before the Chelsea.

The European champion announces the titularidad of the Argentinean Lionel Messi, who will be accompanied by the Brazilian Ronaldinho and the Cameroun Samuel Eto'o.

In as much, the Argentinean Javier Saviola will begin the party between the substitutes.

The leader of the Italian league, Inter, with three Argentineans in its initial formation (Nicholas Burdisso, Javier Zanetti and Hernán Crespo), will visit the Valencia of Spain with the obligation to win or to tie by 3-3 to assure its classification.

The Spanish equipment, that it will have to Roberto Ayala like titling, obtained an equality in two so many in the going, that it gives margin him to tie 0-0 or 1-1 and to advance of round.

In addition Olympique Lyon and Rome will play (equaled without goals the first party) and Chelsea de England-Carry, that tied 1-1 in Portugal.

The lusitano set will have the Argentineans Luis González and Lisandro Lopez from the beginning.

The end eighth key will be completed tomorrow with the parties Bayern Munich (2) - Real Madrid (3); Arsenal (0) - PSV (1); Manchester United (1) - Lille (0) and Milan (0) - Celtic Glasgow (0)

今晚,阿根廷人欧冠赛场赌一把

巴萨今晚欧冠对阵利物浦,必须逆转对手,因为在诺坎普,他们输1-2。

梅西将首发,萨维奥拉替补。在西班牙,国际米兰的阿根廷人也必须从瓦伦西亚取得3-3以上的平局或者获胜。Lucho和波尔图一起挑战切尔西。

欧冠首发阵容已经宣布,阿根廷人梅西和巴西人小罗、喀麦隆人埃托奥组成巴萨前场。

同时,阿根廷人萨维奥拉将会坐在替补席上。

意甲领头羊,国际米兰,三名阿根廷人首发:布尔迪索、萨内蒂和克雷斯波,他们将挑战瓦伦西亚,必须取胜,或者取得3-3以上的平局,才能晋级。

西班牙的瓦伦西亚,阿亚拉首发,他的队伍只要保持0-0或者1-1就可以晋级。

里昂和罗马相遇,切尔西对波尔图。

葡萄牙队伍有阿根廷人Lucho和Lisandro Lopez。

其他对阵队伍上一轮比分分别是:拜仁2-3皇马;阿森纳0-1埃因霍温;曼联1-0里尔;米兰0-0凯尔特人

兔子真的是替补

有人吗?

到了很久

巴萨打得不好啊,真的不乐观!

偶也来了,不过准备回床上躺着听,下半场回来看兔兔

兔子没有上啊!

太好了,还有人在。

波尔图领先了!!

我怕兔子成为替罪羊

angel妹妹不要太悲观了

群众的眼睛是雪亮的

利物浦的确是找到了对付巴萨的方法!

巴萨基本上够呛了

今天巴萨怎么穿上赛季的队服

客场吗,人家利物浦是红色

巴萨第一套是红蓝

第二套是橙色,都不行

只能拿出第三套,呵呵!

哈哈,Lucho好厉害!

要是波尔图能干掉切尔西就好了!

罗马赢里昂了

巴萨快开个记录吧!

这黄色球衣看着好不顺眼阿!

你们继续吧,我先去趟一会

我的天啊~~!!!

刚才那阵...

好险啊!!没输是运气好!