设为首页收藏本站

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

[传闻]40楼:利物浦再次求购海因策.我疯了!疯了!!(Annita我要你解释!!!)

23 December 2007

RAFA'S GIFT OF THE GAB
EXCLUSIVE Kop boss in second bid to sign Heinze
By Tom Hopkinson

Rafa Benitez is ready to put one over Sir Alex Ferguson by finally signing Gabriel Heinze.

Liverpool boss Benitez was left fuming when Manchester United manager Ferguson blocked a summer bid for the Argentina left-back and sold him to Real Madrid.

But Benitez never gave up and is now determined to land the 29-year-old defender at the second attempt.

Heinze looked certain to be on his way to Merseyside after making it clear he wanted out at Old Trafford.

But Fergie blocked the deal when an arbitration panel ruled that Liverpool's arch-rivals could do business with whoever they wanted.

Heinze, who joined Real for ?.9million, remains Benitez's No.1 transfer window target.

But the Kop boss will turn his attention to Chelsea's Wayne Bridge should a ?m bid fail.

Heinze has barely had a look-in at the Bernabeu and the Kop boss has continued to track him.

Benitez knows Bridge would also be available for the same sort of money. Bridge has two years left on his Chelsea deal but he is often frustrated at playing second fiddle to Ashley Cole.

The purse strings are tight at Liverpool but cash will be freed up with Peter Crouch seemingly on his way out of the club with Manchester City the favourites to land him.

A deal for Heinze or Bridge will almost certainly signal the end of John Arne Riise at Anfield.

Benitez has long-term doubts about the player's all-round ability and Aston Villa boss Martin O'Neill has been monitoring the situation.

Reds in for Heinze

By Al Campbell Sunday, 23rd December 2007

Liverpool could bid for Gabriel Heinze when the transfer window re-opens.

The Reds missed out on the Argentinian defender when Manchester United refused to sell him to them in the Summer. Heinze instead joined Real Madrid. However, he is not getting many games in Spain and the Sunday People is reporting that Rafael Benitez is ready to make another attempt to sign him, especially if he can offload John Arne Riise to Aston Villa.

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友 微信微信
收藏收藏 转播转播 分享分享 分享淘帖

我想的就是我家四只啊。反正海因策伤了,咱家应该不会要个伤号。

你手机没关……那我的短信都收没回?是不是收件箱又满了?

咱们还是别再这儿水了。短信联系~~~

那是你家四只吧,不是我的……

我有关过手机么?已经放假了。哪天有空出来吧。

这孩子,你的家务事都不管啦?

有些事还是私下和你说比较好。哪天考完试呀?什么时候才可以开手机啊?

老贝要走的事我也知道了。没事,大不了四个凑一起。

蓝羽你也太那个了吧,我什么都不知道啊,还是从你这儿听说的!

听说贝帅快要走了,后面的连锁反应……同病相怜吧。

P。S。你真的用这首歌当背景音乐了?[]

QUOTE:
以下是引用kwanlili在2008-1-3 13:23:00的发言:
我是在风暴独行的曼联球迷[]

曼联不是有野兽了吗,小鸟也能理直气壮了

MAPLE,我也是KOP~~

顺便,为了照顾KOP们的心理,请各位不要在此贴批评我军和我军的任何球员.万分感谢.

亏我去年还希望皇马拿冠军的,不过我动机也不纯,谁让巴萨对兔子那么坏,就不让你拿冠军,哼~~

QUOTE:
以下是引用maplemike5在2008-1-3 12:59:00的发言:

,皇马盯上了利物浦的西班牙中场阿隆索,愿意拿阿根廷后卫海因策来交换。

海哥是随便拿来交换的嘛~~

皇马就这德性,海哥走了也好,看看皇马孱弱的后防怎么被蹂躏吧

,皇马盯上了利物浦的西班牙中场阿隆索,愿意拿阿根廷后卫海因策来交换。

海哥是随便拿来交换的嘛~~

QUOTE:
以下是引用maplemike5在2008-1-3 12:32:00的发言:
看过40楼的新闻,为什么我觉得有点火大~~

火从何来?

看过40楼的新闻,为什么我觉得有点火大~~

QUOTE:
以下是引用maplemike5在2008-1-3 12:17:00的发言:
我的意思是,比起皇马我喜欢利物浦,我没有特别钟爱的俱乐部~~

俱乐部也没有特别喜欢的,利物浦的硬朗和坚强我很佩服

我的意思是,比起皇马我喜欢利物浦,我没有特别钟爱的俱乐部~~

QUOTE:
以下是引用maplemike5在2008-1-3 11:45:00的发言:
我想说我喜欢的是利物浦~~无视我吧~~

蓝羽就是KOP啊,你们利物浦的球迷可真多啊

阿隆索综合还不如加戈,至于巴普,也对小马构不成威胁。

倒是皇马,他们走这步棋让人看不懂,怕巴萨追不上来?

我想说我喜欢的是利物浦~~无视我吧~~

QUOTE:
以下是引用maplemike5在2008-1-3 10:49:00的发言:
我看我还是闭嘴吧~~

maple想说什么?

我看我还是闭嘴吧~~

小马不是要走么

要说加戈,我看阿隆索来了情况也不会坏到哪去.

只是如果走了海因策,皇马的后防快没救了.

如果真是两人换一人,皇马也太牛了

阿隆索的到来会给加戈带来极大威胁,而巴普蒂斯塔也可能对小马形成冲击

皇马被曝欲挖利物浦大脑 两大主力恐被打包交换

搜狐体育讯 也许利物浦还在为错失阿根廷人加布里埃尔-海因策心痛,但现在转机来了,皇家马德里已下定决心得到效力于安菲尔德的本土中场泽维-阿隆索,为此银河战舰表示愿意用海因策或前锋巴普蒂斯塔进行交换。

英国《人民报》率先披露了这一消息,皇马开出的条件也很可观,甚至可能会用上述两位球员来交换阿隆索一人。该报还称两家俱乐部已经就此展开了交涉。

一直以来,利物浦主教练拉斐尔-贝尼特斯就是海因策,这位前曼联全职后卫的“忠实拥趸”,今夏只差一步,阿根廷人就能改穿上红军球衣。但考虑到阿隆索在安菲尔德中场的巨大作用,精明如贝帅想必不会轻易放行,好在皇马还开出了巴普蒂斯塔的“附加条款”,这样,球员价值的天平才更倾向英伦球会一方。

现年26岁的巴普蒂斯塔上赛季曾租借到阿森纳俱乐部效力,重新回到伯纳乌后,他直到最近才确立了自己的首发位置。目前西甲联赛赛程过半,巴西人有两球在手,其中还包括之前与巴塞罗那的国家德比上的制胜进球。